egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Szélerőművek Boldogon, csak 2010 után

2009.01.19. 01:06 egrizold

Boldog - Bő két esztendeje vetődött fel először, hogy a szélenergia hasznosítására erőműpark épülhetne a község határában.

Boldogon még 2006 végén merült fel komolyabb formában egy szélerőmű-park létesítésének a lehetősége. Püspökiné Nagy Erzsébet polgármester tájékoztatása szerint a község viszonylatában igen jelentősnek minősíthető beruházás legközelebb 2010 után valósulhat meg, s a rendszer majd csak ezt követően csatlakozhat az országos elektromos hálózatra. A német befektető jelenleg a szükséges szakhatósági és egyéb engedélyek beszerzésén fáradozik.

Forrás: heol.hu > 

Szólj hozzá!

Címkék: erőmű szélerőmű energiahatékonyság

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr63886551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása