egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Terepfutó versenyek a Bükkben

2009.02.13. 20:00 egrizold

Mint rendesen most is kissé nehezen ébredek téli álmomból, de lehet, hogy ezen a fórumon sem árt felhívni a figyelmet néhány (zöld)sport rendezvényre. Látom, hogy sokan vannak, akik a stadionban vagy épp az Éresek-kertben róják nap mint nap a köröket. Őket szeretném kicsábítani egy évek óta rendszeresen megtartott, jó hangulatú futóversenyre Felsőtárkányba, a Varró-házhoz.
Bővebb infók az ETC honlapján, Agria Cross cím alatt. A következő forduló időpontja febr. 22. Amatőrök, kocogók és világklasszisok csak bátran, bátran!

komló

A verseny a Bükki Nemzeti Park területén zajlik.
Ügyeljünk a tisztaságra, óvjuk a természetet!

Szólj hozzá!

Címkék: sport program bükk

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr2941593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása