egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Látogatás a termelői boltban

2009.07.15. 16:04 mmebukk

Ahogy belépünk a boltba, az eladók mellett, a falon lógó képekről egerszóláti tehenek köszöntik a látogatót. Ők adják a finom házi tejet - mondja büszkén az eladó. Hál'Istennek az emberek meg vannak elégedve a tejjel és a sajttal is, kérdezik is, mikor lesz tejföl, túró, joghurt?
A sajtkostolásra nem lehet nemet mondani. Van itt kerek, szögletes, lyukas... (Gombóc Artúr is meglenne velük elégedve, ha csokiból lennének). A sajtínyencek kedvükre válogathatnak a kakukkfüves,- hegyvidéki-, bükkfán füstölt-, savó- és gomolya sajtok közül, melyeket a házi tejből készít az egri sajtmester.
Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Szólj hozzá!

Címkék: termelői bolt helyi termék

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr261247695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása