egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Mesterségek dicsérete

2009.11.20. 18:39 bnpi

November 29. – Adventi Játszóház

 


„Hagyomány és természet”Kézműves és barkácsoló délelőtti program gyermekeknek.


 

 

Az ünnepkörhöz kapcsolódva felsőtárkányi kézművesek tartanak délelőtti foglalkozást gyermekeknek: készülnek az adventi gyertyagyújtáshoz a termésekkel feldíszített koszorúk és az ajtóra való díszes kopogtatók, a kis agyag gyertyatartók, a karácsonyi bogyó-füzérek, a levendulababa-angyalkák és a karácsonyi üdvözlők.

A koszorúk, kopogtatók készítéséhez szükséges kellékek: apró termések, tobozok, bogyók, örökzöldek zöld ágai (fenyőág, tuják ágacskái), ill. az adventi koszorúkhoz saját vásárlású gyertya. A füzérhez szükséges kellékek: bogyós termések (csipke, galagonya, stb.), apróbb tobozok.
Helyszín: a felsőtárkányi Nyugati Kapu Oktató- és Látogatóközpont Erdei Iskolájának tanterme (Ifjúság u. 34/1.).
Időpont: 2009. november 29. (vasárnap), 9.30 óra. Időtartam: kb. 4-5 óra.

Jelentkezés a program előtt négy nappal, azaz november 25-ig: BNPI Közönségszolgálati Osztály, Bíró Barbara, E-mail: biro@bnp.kvvm.hu, tel.: (36) 411-581/209, (30) 349-5694.

A programra szeretettel várjuk a családokat, gyermekeket!

Szólj hozzá!

Címkék: program felsőtárkány bükki nemzeti park igazgatóság

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr701539118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása