egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Tour de Hongrie vonattal - Egerben is

2009.11.23. 22:09 egrizold

A putnok-szilvásváradi vasútvonal személyforgalmának szüneteltetése évek óta napirenden van - most úgy tűnik végleg elmegy az utolsó vonat a  decemberi menetrendváltáskor, december 12-én. (Ezt azért nagyon-nagyon sajnáljuk...)
Ennek kapcsán kalandvágyóknak, vasútbarátoknak ajánljuk a "Tour de Hongrie" vasutas játékot: a valóságban, vagy virtuálisan Magyarország körbeutazására invitálnak a játék honlapján.
A túra vasárnap, november 29-én érkezik Egerbe (Putnok 13:25, Szilvásvárad 14:42/15:10, Eger 16:13), még bárki csatlakozhat!

Katt: a játék honlapja >  


A megszűnő Putnok-Szilvásvárad vonalról itt (is) lehet olvasni:

Miniszteri válasz Putnok polgármesterének - a boon.hu cikke > 
Hacsi Tomi írása erről a szakaszról a Part magazinban > 

Szólj hozzá!

Címkék: közlekedés

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr811547600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása