egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

„Adventi Játszóházban jártunk”

2009.12.02. 13:40 BBarbara

Az adventi gyertyagyújtás első napján, a „Hagyomány és természet” összefonódása jegyében együtt készültünk a közeledő téli ünnepekre 32 kisdiákkal, kisgyermekkel és anyukával a Nyugati Kapu Oktató- és Látogatóközpont erdei iskolájában.
Az ünnepkörhöz kapcsolódva, ezen a hagyománnyá vált szöszmötölésen felsőtárkányi kézművesek tartottak ünnepváró délelőtti foglalkozást gyermekeknek.
A természetes anyagokat előnyben részesítő kézműves programunk a karácsonyi készülődéshez, és ajándékozáshoz nyújtott segítséget. A sok kis ügyes kéz bogyókkal, színes szalagokkal ékesített zöld koszorúkat, toboz karácsonyfadíszeket; s a téli otthon díszeivé váló kis agyag gyertyatartókat, agyag mikulásfüggőket, krumplinyomdás angyalkás üvdözlőket, és saját kezűleg varrt levendulaangyalkákat készített.

További képek>>>
Bíró Barbara

Szólj hozzá!

Címkék: felsőtárkány bükki nemzeti park igazgatóság

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr931568725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása