egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Egri zöldek a miskolci Kocsonyafesztivál Zöld Sátrában

2010.02.10. 11:18 mmebukk

Idén immáron harmadik alkalommal mutatkoznak be az egri zöldek a miskolci Kocsonyafesztivál Zöld Sátrában (Apeh parkoló, Kandia köz).
A péntektől vasárnapig tartó fesztiválon keressék fel standjainkat, ahol a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság és a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Bükki helyi csoport várja a látogatókat.
Az Igazgatóság standján a védett területek és bemutatóhelyek látogathatóságáról, valamint ökoturisztikai és oktatási ajánlataikkal találkozhatnak. A programok és túraajánlatok mellett természetismereti kiadványaikat, monográfia-sorozatukat is megtalálhatják ott, s legújabb, emblémázott ajándéktárgyaikat is beszerezhetik. Ingyenes tájékoztató anyagaik pedig az évközbeni kirándulásaik, utazásaik megtervezésében, az úti célok kiválasztásában segítenek Önöknek.
A Madártani Egyesület standjához látogatók megismerkedhetnek az év madaraival, a fecskékkel, ingyenes kiadványaikban programjaikról olvashatnak. A vállalkozó kedvűek játékos feladatok segítségével bővíthetik madarakkal kapcsolatos ismereteiket. Az Egyesületet támogatók pedig madaras kitűzővel a mellényükön térhetnek haza.
A Zöld Sátor gazdag programkínálatát 25 partner különböző környezetvédelemmel és természetvédelemmel kapcsolatos tevékenysége biztosítja.

Előadások, filmvetítések a sátorban:

  • 2010. február 19., péntek, 16.00 - előadást hallhatnak a Bükki Nemzeti Parkban folyó békamentési tevékenységről.
  • 2010. február 20., szombaton 12.00 - rövidfilmeket vetítünk, az Ipolytarnóci Ősmaradványok TT és a Nógrád-Novohrád Geopark mutatkozik be.

Szeretettel várjuk látogatóinkat a Kocsonyafesztiválon!
Kocsonyafesztivál, Miskolc, 2010. február 19-21.
A Kocsonyafesztivál a neten >
Forrás: Bíró Barbara és Rausz Rita

Szólj hozzá!

Címkék: program mme miskolc bükki nemzeti park igazgatóság

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr651745089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása