egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Forgalmat számoltak az Érsekkertben

2010.03.19. 18:02 torosziget

Az Egri Ülveszaladó Klub két napos forgalomszámlálást végzett az Érsekkertben. A biciklisek februárban alakították meg a csoportot a kulturált kerékpározásért.

Öt óra alatt összesen176 kerékpáros közlekedett, közülük 141-en szabályosan, 35-en szabálytalanul, azaz a gyalogos sétányon. 86 járókelő viszont a kerékpárosoknak kijelölt utat választotta. Két motorkerékpárosnak ismertették a KRESZ ide vonatkozó rendelkezését, a sofőrök visszafordultak, s nem hajtottak keresztül az Érsekkerten. A biciklis társaság feldolgozzák az adatokat, átadják az önkormányzatnak és a hatóságoknak. A Klub februárban alakult a kulturált kerékpározásért.

A TV Eger híradása > 

Forrás: tveger.hu  Dorkó Zsuzsanna, 2010. március 19. 12:46

Szólj hozzá!

Címkék: közlekedés eger kerékpár egri ülveszaladó klub

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr231852792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása