egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Kétszáz háztartásba került komposztáló láda Mátraballán

2010.03.22. 16:06 egrizold

Mátraballán hat és fél millió forintot nyert az önkormányzat egy tavaly meghirdetett pályázaton, amelynek keretében komposztáló ládákat igényelhetett a lakosság.
Az előzetesen meghirdetett időpontig mintegy kétszáz háztartásból jelezték, hogy igényt tartanak a zöld hulladék hasznosítására alkalmas edényekre.
Mint azt Forgó János polgármestertől megtudtuk, a speciális gyűjtőládákat a napokban vehették át az érintettek, így még a tavaszi kerti munkálatok előtt kihelyezhetik kertjeikbe azokat. Az elkövetkező hetekben ismeretterjesztő fórumon is tájékozódhatnak a komposztálásról.

Forrás: heol.hu 2010. március 22. B. K.

Szólj hozzá!

Címkék: hulladék komposztálás

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr471859862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása