egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Critical Mass Eger - 2010 tavasz

2010.04.20. 14:16 torosziget

Újra Critical Mass Egerben

2010. április 22-én, csütörtökön ismét Critical Mass Egerben! A Föld Napján ismét várunk minden bringást és nem bringást az egri Critical Mass-re.

A hagyományokhoz híven az egri Part Egyesület ismét megszervezi a Critical Mass nevű kerékpáros felvonulást a Föld Napján A békés, jókedvű felvonulás legfontosabb célja a városi kerékpározás népszerűsítése. A jelentős környezetszennyezéssel, zajjal járó autós közlekedéssel szemben fel kívánjuk hívni a figyelmet egy alternatív közlekedési formára: a kerékpározásra.

Bátorítani szeretnénk mindenkit, hogy ha csak teheti kerékpárral közlekedjen, mert az gyors, olcsó, egészséges, csendes, kis helyigényű és környezetbarát.

Előzetes programterv:

Indulás az Érsekkerből a szökőkúttól

16.00 a dobosok előadása,
16.50 Critical Mass eligazítás
17.00 - 18.00 Critical Mass felvonulás
18.00 „kerékpáros csengő koncert” a dobosok kíséretével– legérdekesebbek jutalmazzuk, keressük a város legrégebbi működő  kerékpárát - kötetlen piknikelés, közös dobolás. Aki tud, hozzon plédet, hangszereket.

Kérjük segítsetek a hirdetésben: nyomtassatok ki az egri CM fekete-fehér plakátjából, amennyit tudtok. Akár egy-két kis plakát is nagy segítség a suliban, munkahelyen, lépcsőházban:

Letölthető fekete-fehér plakát (pdf) >


--------------------------------------
Sajnos az idei évben nem kaptuk meg a támogatást a nyomdaköltségek fedezésére. Mivel nem szeretnénk abbahagyni a CM mozgalmat, így legalább a matrica kinyomtatáshoz szeretnénk összegyűjteni a  szükséges pénzt. Ennek nyomdai költése (1000 db) 20e Ft+ ÁFA

Kérem, aki teheti és fontosnak tartja azt az egészet, támogassa  500-1000 Ft-tal  a matrica  kinyomtatását. Én gyűjtöm össze a pénzt a CM-en! Ez van gyerekek!:(

Lécci terjesszétek!

Köszi
Noémi

CM Eger plakát > 

Szólj hozzá!

Címkék: közlekedés eger program kerékpár critical mass

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr361909639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása