egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Figyelem! - Lakossági elektronikai és gumi hulladékgyűjtést szervez az Életfa!

2010.10.28. 12:00 mmebukk

Rossz, használaton kívüli, bontatlan szerkezetű elektronikai hulladékait (rádió, televízió, lemezjátszó, vasaló, számítógép, elektromos konyhai berendezések, barkácsgépek, villanybojler, mobiltelefon stb.) és használt gumiabroncsait térítésmentesen átadhatja az Életfa Környezetvédő Szövetségnél (3300 Eger, Bajcsy-Zs. u. 9.), a Városgondozás Kft. lerakóhelyén (3300 Eger, Homok u. 26.), valamint az Eszterházy Károly Főiskola „D” épületénél (Leányka u. 6.) 2010. október 28-29.-én, 8 órától – 16 óráig.

Az elektronikai hulladékok szakszerű elhelyezéséről, az Életfa Környezetvédő Szövetség és a Nagyrédei Környezetvédők és Hagyományőrzők Egyesülete gondoskodik.
Kérjük, minél többen használják ki a lehetőséget!

NEM ÁLL MÓDUNKBAN FOGADNI:
szárazelemet, továbbá olyan háztartási eszközöket, amelyek szétszerelt (kibelezett) állapotban vannak.

Vegyen részt Ön is a Gyöngyösi Kistérség számos településén és Eger városában egy időben zajló akcióban, és szabaduljon meg legálisan az elektronikai hulladékoktól.

Szólj hozzá!

Címkék: életfa elektronikai hulladék gyűjtés

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr902405106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása