egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Égetés helyett - Őszi zöldhulladék gyűjtési akció

2010.11.04. 11:14 mmebukk

November 8-án indul az őszi zöldhulladék gyűjtési akció Egerben. A Városgondozás Eger Kft. november 19-ig, utcánként a megadott időpontban szállítja el díjtalanul az őszi falevelet és nyesedéket. Az önkormányzati cég kéri a lakosokat, hogy a környezet tisztaságának megóvása érdekében a kötegelt zöldhulladékot az elszállítási napon, reggel hat órakor helyezzék ki a gyűjtőedények mellé. Kérik, hogy ne rakjanak ki kommunális hulladékot, veszélyes anyagokat, építési törmeléket, valamint a falombot, kerti zöldhulladékot zsákokban, illetve a metszési nyesedéket összekötve tegyék ki az épületek elé.

A részletes időpontok megtekinthetőek ITT!
Fotó: http://onkormanyzat.szekesfehervar.hu

Szólj hozzá!

Címkék: környezetvédelem városgondozás eger kft. zöld hulladék gyűjtés

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr122422736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása