egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Madárbarát kert program a Felnémeti Civil Házban

2011.01.17. 20:50 mmebukk

A tél közepén már javában etetjük a madarakat. Ha szeretnénk, hogy kedves barátaink a téli etetés után is a kertünkben maradjanak, fészkelésre alkalmas odút készíthetünk számukra.
A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Bükki helyi csoport madárodú készítésre hívja a madárbarátokat 2010. január 22-én szombaton délelőtt 9:30 –tól. A résztvevők a barkácsolás mellett egy kis előadás keretében megismerkedhetnek a kertünk madaraival és a Madárbarát Kert programmal.
A program helyszíne: Felnémeti Civil Ház (Kovács Jakab út 102.)
Részvételi díj: B típusú odú esetén 2000 Ft/odú, C típusú odú esetén 1500 Ft, mely az anyagköltséget és az asztalos munkadíját fedezi.
A programra előzetesen jelentkezni szükséges Rausz Ritánál a 30/518-6113 telefonszámon.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: program mme odúkészítés felnémet

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr382591438

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Richard Quandt - SZÜLETÉSSZABÁLYOZÁS 2011.01.25. 10:21:02

A téli napforduló már egy hónapja volt, a napok érezhetően hosszabbodnak, de még mindent hó borít. A legtöbb énekesmadár elköltözött, ám ha tele a madáretető, megjelennek a kék szajkók, feketefejű cinkék és élénk vörös kardinálispintyek. Télen a leggya...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása