egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár programja a Föld Napján

2011.04.04. 14:06 mmebukk

 

Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár programja a Föld Napján
(2011. április 20.)
 



Ne csak járd, olvasd is a természetet! Szórakoztató és ismeretterjesztő olvasmányok a természetről, a Bródy Sándor Könyvtár sátrában, a Föld Napján!

A Bródy Sándor Könyvtár kapcsolódva a Föld Napja rendezvényhez, ingyenes beiratkozással, természettel kapcsolatos könyvek bemutatásával (Föld, élővilág, természetvédelem, környezetvédelem stb.), feladatlappal (a kérdéseknek utána lehet nézni a kiállított könyvekben, lexikonokban stb.), kölcsönzéssel (csak könyvtártagoknak!) népszerűsíti szolgáltatásait és az olvasást az egri Érsekkertben.
Délelőtt 10 órától Nádasy Erika színművésznő lesz a vendégünk, Ő fog nekünk felolvasni érdekes olvasmányokat természetről és állatokról.


A Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár bemutatása :

A Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár értéket és tudást közvetít. Az évszázadok alatt összegyűjtött és megőrzött ismeretanyag közkinccsé tételével, a hagyományos és elektronikus információhoz való szabad hozzáférés biztosításával hozzájárul a tudásalapú társadalom építéséhez, a digitális írástudás elsajátításához. A felhasználók igényeinek megfelelő szolgáltatásaival segíti a tanulást, a művelődést, lehetőséget biztosít, alternatívát kínál a szabadidő minőségi eltöltéséhez, kiemelt feladata a gyermekek olvasóvá nevelése. Mára hagyománnyá vált, hogy a könyvtár falain kívül is népszerűsíti szolgáltatásait, kapcsolódva különböző országos és helyi eseményekhez, rendezvényekhez.

A Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár programjai április 19. és 25. között:
2011. április 19., kedd, 16:00 – 18:00 Száműzött magyar irodalom 5. rész: Herczeg Ferenc
Előadó: Takaró Mihály

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr762798774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása