egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Cukorbetegek Egri Egyesülete és Eger Város Védőnői a Családokért Alapítvány programja a Föld Napján

2011.04.04. 22:08 mmebukk

 

Cukorbetegek Egri Egyesülete és Eger Város Védőnői a Családokért Alapítvány programja a Föld Napján
(2011. április 20.)
 


  • Vércukormérés, tanácsadás


A Cukorbetegek Egri Egyesülete bemutatása:

A Cukorbetegek Egri Egyesülete 2000 óta végzi a cukorbetegek oktatását, a cukorbetegség és a szövődmények megelőzését és korai kiszűrést. A cukorbetegség alattomos betegség, sokáig rejtve marad, de közben kialakulnak a súlyos, visszafordíthatatlan szövődményei, amelyek az életminőséget jelentősen rontják.  Ezért a  havi klubfoglalkozásainkon kívül minden évben szervezünk értágító kúrákat, nagyobb városi rendezvényeket, ahol orvosi előadásokat,  tanácsadást tartunk és szűréseket végzünk. Sajnos minden alkalommal mérünk magas vércukorértékeket olyan embereknél is, akik korábban nem is tudtak a betegségükről. Őket szakorvoshoz irányítjuk. Munkánkkal nagyon sok embert mentettünk meg a vakságtól, lábamputációtól és egyéb szív-és érrendszeri szövődményektől.
Mindenhol ott vagyunk, ahol segíthetünk.
Mivel egyesületünk jelszava a jókedv és a derű, ezért több szabadidős programot, kirándulást, túrát is beiktatunk az éves programunkba és jó szakmai kapcsolatot ápolunk sok egri civil szervezettel, bel-és külföldi diabetes egyesülettel, akikkel sok közös  rendezvényt szervezünk. Rendezvényeinknek az EKMK Bartakovics Béla Közösségi Háza ad otthont, ahová szeretettel várunk minden érdeklődőt az ingyenes programjainkra.
Honlapunkon: www.egridiab.egalnet.hu
Tel:36/326-551 Jakabné Jakab Katalin, elnök, Cukorbetegek Egri Egyesülete

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr622800332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása