egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Kétszáz négyzetméter zöld a miskolci Kocsonyafesztiválon

2012.02.22. 09:22 mmebukk

Zöld Sátor - Télűző/tavaszváró programokkal - 2012. február 24-26.

miskolc_kocsonyafeszt_nagylogo.jpgKétszáz négyzetméter zöldet találunk a februári hideg ellenére a miskolci Kocsonyafesztiválon. A  Hősök terén felállított Zöld Sátorba azért érdemes betérni, mert egyébként egy teljes év sem lenne elég, ha a családok, barátok, szabadidejükben annyi mindent meg szeretnének ismerni, mint ami itt, a kínálatban szerepel.
Ahogy már megszokhattuk, a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság és a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Bükki helyi csoport is részt vesz a fesztiválon.
A Madártani Egyesület standjához látogatók megismerkedhetnek az év madarával, az egerészölyvvel, ingyenes kiadványaikban programjaikról olvashatnak. A vállalkozó kedvűek játékos feladatok segítségével bővíthetik madarakkal kapcsolatos ismereteiket. Az Egyesületet támogatók pedig madaras-, illetve idén akár a kocsonyafesztivál jelképével, békás kitűzővel a mellényükön térhetnek haza!
Az Igazgatóság standján a védett területek és bemutatóhelyek látogathatóságáról, valamint ökoturisztikai és oktatási ajánlataikkal találkozhatnak. A programok és túraajánlatok mellett természetismereti kiadványaikat, monográfia-sorozatukat is megtalálhatják ott, s legújabb, emblémázott ajándéktárgyaikat is beszerezhetik. Ingyenes tájékoztató anyagaik pedig az évközbeni kirándulásaik, utazásaik megtervezésében, az úti célok kiválasztásában segítenek Önöknek.

Részletes információ: http://www.kocsonyafesztival.hu/

Szólj hozzá!

Címkék: program mme miskolc kocsonya bükki nemzeti park igazgatóság magyar madártani egyesület bükki helyi csoport

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr404168978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása