egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Meghívó Munkahelyi közlekedési terv tréningre

2012.06.22. 10:00 mmebukk

Meghívó Munkahelyi közlekedési terv tréningre

Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala (3300 Eger, Dobó tér 2.)
2012. június 29., 9-15 óráig
A munkahelyi közlekedési vagy mobilitási terv olyan hosszú távú stratégia, amellyel a szervezetek segítik az alkalmazottak és a látogatók fenntartható közlekedését. Az ilyen terveknek nemcsak a környezeti hatása pozitív: javíthatják a szervezet társadalmi megítélését, csökkenthetik az utazásra fordított költségeket, a zsúfoltságot, és kedvező egészségi hatásuk is lehet.
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és az EPOMM PLUS projekt által szervezett tréning résztvevői

  • megismerkedhetnek az ilyen tervek kidolgozásának céljával, vállalati és társadalmi hasznával,
  • a gépkocsihasználat csökkentésére használható eszközökkel,
  • az úttörő hazai kezdeményezésekkel és ezek tapasztalataival,
  • elsajátíthatják a munkahelyi közlekedési tervek kidolgozásához szükséges ismereteket: a tervkészítés folyamatát és lépéseit, az ilyen tervekre kidolgozott szabványokat, és tanácsokat kapnak a munka során várható gyakorlati problémák megoldására,
  • a gyakorlati foglalkozások keretében kipróbálják és begyakorolják a terv elkészítésének legfontosabb eszközeit.

A tréninget Habis László, Eger Megyei Jogú Város polgármestere nyitja meg.
A trénerek: Éri Vilma, a mobilitás-szervezést népszerűsítő, a mobilitás-szervezési módszerek és tapasztalatok cseréjét segítő EPOMM PLUS európai projekt magyarországi koordinátora és Marton Miklós, a Közép-és Kelet-európai Regionális Környezetvédelmi Központ szakértője.
A tréninget követően a Kerékpárosbarát Település és Kerékpárosbarát Munkahely projektről és pályázatról a Kerékpáros Magyarország Szövetség képviseletében Ivány Dániel projektvezető,
Kerékpárral a Bükkön át címmel Eger és környékének a turisztikai célú kerékpáros úthálózat fejlesztési tervéről Halász Károly projektmanager tart bemutató előadást.
A rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várunk. A részvétel ingyenes. A jelentkezés módja és részletei megtalálhatók a mellékelt jelentkezési lapon.

Részletes program
Jelentkezési lap


Szólj hozzá!

Címkék: közlekedés kerékpár

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr884604258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása