egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Öko-filmklub - A jövő farmja

2012.11.27. 06:00 egrita

2012. december 4. 18:30 - 21:00
Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár

jovofarmja.jpgA Védegylet által szervezett "Vigyázat ehető!"-filmhéthez kapcsolódva új helyszínen, új lendülettel indul újra a filmklubunk! Műsoron BBC 2009-ben forgatott filmje, A jövő farmja (A Farm For The Future). A film azt a kérdést járja körül, hogy milyen hatással van a klímaváltozás és az energiaválság a mezőgazdaságra. Tim és Rebecca úgy döntöttek, hogy abbahagyják a természetfilmek forgatását, és helyette átveszik Rebeccáék családi farmjának a kezelését. Előtte még elkészítették az utolsó filmjüket a közelgő energiaválság hatásáról a mezőgazdaságra, és néhány lehetséges válaszról.

Szólj hozzá!

Címkék: Öko filmklub Eger bródy sándor megyei és városi könyvtár

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr164927332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása