egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Magyar Madártani Egyesület Bükki Helyi Csoport programja a Föld Napján

2013.04.16. 22:15 egrita

Helyszín: 2. sátor

Az Egyesület programja:

Madárbarát játékok kicsiknek és nagyoknak!

A nagyobbak részére az év madarával és kétéltűjével foglalkozó totóval készülünk, míg a kisebbeket madaras játékokkal várjuk. Szeretnénk megismertetni őket a természet-, és ezen belül madarak védelmével, és megpróbálunk válaszolni az esetleg felmerülő kérdésekre.

Az Egyesület bemutatása:

MME_Bukki_hcs_logo.jpgAz Magyar Madártani Egyesület Közép-Európa legnagyobb civil természetvédelmi szervezete, melynek egyik legjelentősebb területi szervezete a Bükki Helyi Csoport. Célunk a természet (különösen a madárvilág) védelme, és ezen tevékenység fontosságának a megismertetése az emberekkel.

http://www.mmebukkihcs.eoldal.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr585230471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása