egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

VII. Magyar Denevérvédelmi Konferencia Felsőtárkányban

2009.10.13. 20:42 mmebukk

A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság Felsőtárkányi Oktatóközpontjában 2009. október 16-18. közt kerül megrendezésre a VII. Magyar Denevérvédelmi Konferencia.
A szakmai előadások mellett külön foglalkozás keretében ismerkedhetnek a résztvevők a denevérek által kibocsátott ultrahangok felvételével, elemzésével. Az esti programok közt hagyományosan szerepel a denevérhálózási verseny is.
Rendezvényünkön szívesen látunk érdeklődőket! A rendezvény felnőttek számára regisztrációhoz kötött. A rendezvényhez szállás, ellátás is igényelhető, melyet az alábbi jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével kell megtenni. Kérjük, részvételi szándékukat előre jelezzék a gombkoto.peter@gmail.com email címen!
Részletes program
Gombkötő Péter

Szólj hozzá!

Címkék: konferencia bükki nemzeti park igazgatóság

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr301448301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása