egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

A Föld Napja kísérő programjai

2008.12.20. 20:22 mmebukk

A Föld Napja kísérő programjai

Bükki Nemzeti Park Igazgatóság
  • Április 22. – a diákcsoportok előzetes bejelentkezés esetén félárú jegy megvételével látogathatják meg az Ipolytarnóci Ősmaradványok Természetvédelmi Terület geológiai tanösvényét. Jelentkezés: Ipolyvölgye Tájegység Iroda, tel./fax: (32) 454-113.
  • Április 23., 10.00 – a Föld Napja alkalmából terepi csapatverseny Heves megye általános iskolái 5. évfolyamos diákjainak, Felsőtárkányban a Nyugati Kapu Oktató- és Látogatóköz-pontban. Bővebb információ: www.bnpi.hu.
Kaptárkő Természetvédelmi és Kulturális Egyesület
  • Április 24. (szombat), 9.00 – Szemétszedéssel egybekötött túra Egerből a Nagy-Egedre, a tanösvény mentén. Útközben rövid növényismeret a Kis-Egeden szakemberek vezetésével. Találkozó: a KTKE irodától (Eger, Bajcsy-Zsilinszky u. 2., Fellner tömbbelső). Túra időtartama: 6 óra. Bővebb információ: Szitta Emese (+36/20/9284-991).
Egri Civil Kerekasztal Szabadidő Szekció
  • Április 25. (vasárnap), 9.00 – 13.00 – Tavaszi nagytakarítás Almárban, a pálos kolostorromnál. Kiutazás: egyénileg. Egyéb információ: +36/30/686-1261.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: bükki nemzeti park igazgatóság kaptárkő egyesület egri civil kerekasztal szabadidő szekció föld napja 2010

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr661904928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása