egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Programajánló - A botanika hete: növények életünk szolgálatában

2010.05.18. 10:55 mmebukk

Eger, Eszterházy Károly Főiskola, Természettudományi Kar
2010. május 17-21.

A rendezvény célja: A tudományos botanikai eredmények népszerűsítése, másrészt a főiskola közösségének egyfajta népszerűsítő, szórakoztató, esztétikai élményt nyújtó rendezvény szervezése. Teret adni a növényekkel foglalkozó köröknek, szakmai képviseleteknek a célközönséggel való személyes találkozásra. A növények mezőgazdasági élelmiszeripari, gyógyszeripari alkalmazásának, kutatásának, bemutatása, az ezen kutatások alapján fejlesztett termékek népszerűsítése. A régió növénytermesztéssel és feldolgozással, botanikai természetvédelemmel foglalkozó szakembereinek megismerése, tevékenységi formáik bemutatása.

Részletes programok:

További infók a rendezvény honlapján >

Szólj hozzá!

Címkék: program ekf botanika

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr822012278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása