egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Egri Kistérség Közkincs Kerekasztal és Forrás Alapítvány Eger programja a Föld Napján

2011.04.04. 14:35 mmebukk

 

Egri Kistérség Közkincs Kerekasztal és Forrás Alapítvány Eger programja a Föld Napján
(2011. április 20.)


Kézműves játszóház kisebbeknek és nagyobbaknak természetes alapanyagokból:

  • Termésfigurák
  • Papírhajtogatás
  • Falovacska
  • Illatzsák
  • Növénybatik


Közkincs Kerekasztal bemutatása:

Az egri kistérség Közkincs Kerekasztala 2008- ban azzal a szándékkal jött létre, hogy az egri kistérség területén élő, és dolgozó közművelődési, turisztikai szakembereknek, rendszeres időközönkénti találkozási lehetőséget biztosítson, ami alapja lehet a települések közötti  folyamatos kapcsolattartásnak, információ áramoltatásnak, közös rendezvények szervezésének, együttműködésben létrehozható kulturális, és turisztikai fejlesztéseknek.

Forrás Alapítvány Eger bemutatása:

Alapítványunk a város közművelődési-kulturális törekvéseinek segítője elsősorban a tehetséggondozás, a környezettudatosság, a művészetek, az esélyegyenlőség és az ismeretterjesztés témaköreiben. Célcsoportunk a gyermektől az ifjúságon át egészen a felnőtt korig terjed. Önkéntes munkánkkal szívesen állunk minden nemes cél mellé.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr922798848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása