egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Egri Kulturális és Művészeti Központ és Forrás Alapítvány Eger programja a Föld Napján

2013.04.21. 10:32 egrita

Az Egri Kulturális és Művészeti Központ és Forrás Alapítvány Eger programja

Csak egy Földünk van! - játékos feladatok minden korosztálynak

Az Egri Kulturális és Művészeti Központ bemutatása

Az Egri Kulturális és Művészeti Központ az egyetemes és a lokális kulturális értékek közvetítését tekinti kiemelt feladatának.. Fontos szerepet játszik a személyiség-, közösség- és társadalomfejlesztő programok szervezésében, támogatásában, mellyel segíti a polgárok közösségi művelődését, az életminőség javítását. Olyan megtartó erő, mely a mindennapi társadalmi-gazdasági kihívásokra a kultúra eszközeivel, kompetencia- és kreatív gondolkodásfejlesztéssel reagál. Megoldásokat kínál minden generáció számára az aktív társadalmi jelenléthez, pozitív jövőképük kialakításához megteremtéséhez.
Az EKMK 2011 januárja óta akkreditált felnőttképzési intézményként is működik, biztosítva ezáltal az élethossziglani tanulás lehetőségét. Munkánk elismeréseként 2010-ben megkaptuk a Heves Megyei Príma Díj elnöki különdíját, a 2012. évben pedig elnyertük a Családbarát Munkahely címet.

Az Egri Kulturális és Művészeti Központ további programjai
www.ekmk.eu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr755237205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása