egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Egri Vízilabda Klub programja a Föld Napján

2013.04.21. 10:42 egrita

A Klub programja

A Vízilabda játékosan, avagy az Egri Vízilabda Klub élete

A program célja, a vízilabda sportág népszerűsítése városunkban. Mint tudjuk Egerben a Vízilabda 100 éves múltra tekint vissza, így méltán fontos az utánpótlás nevelés kérdése.
Programunkkal játékosan formában szeretnénk bemutatni a gyerekeknek e sportág egészségformáló hatását és Eger város, sőt Magyarország kiváló sportolóit.
A nap folyamán a szülők és tanárok szintén választ kaphatnak arra az igen fontos kérdésre, hogy MIÉRT IS VÍZILABDÁZZON GYERMEKEM?!
A jól úszók és az úszni nem tudók is egyaránt tájékozódhatnak az Egri Vízilabda Klub edzésidőpontjairól, illetve edzéslátogatási lehetőségeiről. Ezen kívül ismertetjük nyári táboraink időpontját és programjait.

A Klub bemutatása

Az Egri Vízilabda Klub feladatai közé tartozik a már meglévő csapatok edzéseinek, táborozásainak, meccseinek koordinálása, kiemelt hangsúlyt fektetünk az utánpótlás nevelésre, valamint edzéseket, táborokat szervezünk úszni tudó és nem tudó gyermekek részére.
Számos programot tervezünk és terveztünk a vízilabda sportág népszerűsítésének érdekében. Több éve működik az Egri Vízilabda Klub Szurkolói Klub, mely tagjainak ingyenes részvételt biztosítunk hazai és idegenbe játszott meccseken. Programjainkon fontos szerepet kap az egészséges életmódra nevelés, valamint a mindenkori felnövekvő nemzedék egészségmagatartásának formálása.

A Klub további programjai

Április 13. (szombat) 8.30-12.00 Egri Vízilabda Klub nyílt napja a Bitskey Aladár uszodában

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr175237218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása