egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Országos Könyvtári Napok - Öko Filmklub a könyvtárban

2013.10.03. 22:20 egrita

hulyeseg_kora.jpgA Bródy Sándor Könyvtár tisztelettel meghívja Önt és barátait Öko Filmklub nevű programjára. A fenntartható fejlődéssel kapcsolatos, angol nyelvű film megtekintését követően Dr. Gyulai Iván ökológus, a Miskolci Ökológiai Intézet igazgatója, a Fenntartható Fejlődés Alapítvány elnöke tart előadást. A rendezvény meghívója ITT tekinthető meg.

„Miért nem állítottuk meg a klímaváltozást, amíg még volt rá esélyünk?”- kérdezi a film főszereplője, aki magányosan él a teljesen elpusztult világunkban 2055-ben.

Időpont: 2013. október 8., kedd 17 óra

Helyszín: Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár

3300 Eger, Kossuth Lajos u. 16.

Szólj hozzá!

Címkék: program filmklub Öko filmklub Eger bródy sándor megyei és városi könyvtár

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr865550709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása