egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Globális felmelegedés - a változás képei

2008.12.20. 21:18 egrizold

Kezdjük mindjárt egy győri pályázattal, melyre bárki pályázhat:

Fotó- és rövidfilm pályázat

Globális éghajlatváltozás. Az emberiség történetének talán legnagyobb kihívása. De mi közünk hozzá? Bizony sok. Fogyasztói társadalmunk mindennapos pazarlásával mi is felelősek vagyunk a problémáért.

- Ragadj fényképezőgépet vagy kamerát és örökítsd meg a változás pillanatait! Készíts képet vagy rövidfilmet a kultúra, a természet múló értékeiről, egy nem várt időjárási jelenségről, bármiről, ami szerinted bemutatja az éghajlatváltozás helyi hatásait!

- Változtass! Miután lefotóztál, lefilmeztél egy értéket, a pályázaton túl próbálj tenni is az értékek megmentéséért!

A Reflex Környezetvédő Egyesület, a Magyar Természetvédők Szövetsége, a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat és a MEDIAWAVE Alapítvány pályázati felhívása > 
Beadási határidő: 2009. február 16.

(forrás: www.partmagazin.hu)

Szólj hozzá!

Címkék: pályázat

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr90834127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása