egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Hulladékból Termék kiállítás Egerben

2009.03.08. 23:40 torosziget

Itt a Part magazinban nem győzzük hangsúlyozni a környezetvédelem fontosságát. Most is e témában ajánlunk egy kiállítást. A Hulladékból Termék című kiállítás neve mindent elárul ugyan és rögtön levehető, hogy itt a szelektív hulladékgyűjtés fontosságáról lesz szó. A kiállítást a legkisebb korosztálytól kezdve mindenkinek ajánljuk és nem csak a kiállítást, hanem a témáról való elmerengést, és főként a cselekvést. Mégpedig mindenkinek saját háza táján, bevásárlások alkalmával, stb. Van mit tennünk - ez nem kérdés. És hogy mit, arra több választ is ad ez a kiállítás.

Plusz továbbra is hangsúlyozzuk, hogy a hulladék keletkezésének elkerülésének legjobb módja a megelőzés - más szavakkal: fogyassz tudatosabban!

(Forrás: www.partmagazin.hu)

Hulladákból Termék kiállítás

Idő: 2008. március 11-28.
Hely: Forrás Gyermek és Ifjúsági Ház, Bartók B. tér 6., Eger
Be: ingyenes
Net: www.hulladekboltermek.hu  

Részletek > 

Szólj hozzá!

Címkék: program kiállítás hulladék szelektív

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr43990415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása