egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Uniós forrás kerékpárút hálózat fejlesztésére az Észak-magyarországi régióban

2009.04.14. 09:50 torosziget

Pályázatonként akár 200 millió forint kerékpárút építésre

Egyre többen használják nap mint nap az egyik legkörnyezetbarátabb közlekedési eszközt, a kerékpárt. Ahhoz, hogy biztonságosan lehessen iskolába, munkába járni, a kerékpárutak fejlesztésére van szükség. Ha az Ön településén, vagy annak környékén egyáltalán nincs kerékpárút, vagy nem kielégítő azok hosszúsága, akkor ez a pályázat Önnek szól! Az új kiírás segítségével lehetőségük nyílik arra, hogy uniós pénzből oldják meg településük e régi problémáját. Az Európai Unió támogatásának köszönhetően ugyanis 2009-ben is folytatódik az Észak-magyarországi régió kerékpáros infrastruktúrájának fejlesztése.

Bővebb információk a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapján >

Forrás: www.norda.hu

Szólj hozzá!

Címkék: pályázat kerékpár

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr731063798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása