egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Táborajánló - Az ősemberek nyomában

2009.05.24. 06:00 mmebukk

Az ősemberek nyomában címmel szervez tábort Szilvásváradon a Pedagógiai Intézet. Felső tagozatosok jelentkezését várják, a táborban játékos ismeretterjesztő előadásokat szerveznek, túrázni mennek, szakócát, kőbaltát készítenek. A Pedagógiai Intézet célja a táborszervezéssel, hogy bővítsék a szolgáltatásokat. Olyan tábort szerveznek Szilvásváradon, mely egyrészt új ismeretségek, barátságok kialakításra alkalmas, másrészt, játékos formában hozzájárul a felső tagozatosok ismeretinek bővítéséhez. A tábor címe: Az ősemberek nyomában. Tart előadást a gyermekeknek történelem tanár, régész, szerveznek túrát a barlanghoz. A hat napos tábor alatt a gyermekeknek pedagógus és orvosi felügyeletet biztosítanak. Az ősemberek nyomában tábor részletes programjáról a Pedagógiai Intézetben lehet érdeklődni.
Tv Eger által készített ajánló
Részletek
Forrás: Dorkó Zsuzsanna, Tv Eger

Szólj hozzá!

Címkék: tábor szilvásvárad

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr331138354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása