egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Átadták a kerékpártárolót az egri Rendőrségen

2009.06.11. 18:26 mmebukk

Hét millió forintból építettek a rendőrségen kerékpártárolót, öltözőt és zuhanyzót. Pályázaton 6,2 milliót nyert a főkapitányság, az önrészt az ORFK biztosította.
A pályázatot tavaly októberben adta be a főkapitányság a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium kiírására. A téma, a kerékpáros munkába járáshoz szükséges feltételek biztosítása. A pályázatot tavaly év végén bírálták, 6,2 milliós támogatást kaptak, a 800 ezer forintos önrészt az ORFK biztosította. Az építkezés februárban kezdődött, 23 kerékpár elhelyezésére épült fedett tároló, női és férfi zuhanyzó, öltöző. Az épületet rövidesen birtokba veszik azok a rendőrök, akik kerékpárral járnak munkába. A rendőrök csatlakoztak a kerékpárral a munkába akció, idei első fordulójához, tervezik, hogy a másodikban is részt vesznek.
Forrás: Tv Eger, Dorkó Zsuzsanna
A "BRINGÁZZ A MUNKÁBA" kampány honlapja

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpár

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr51179407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása