egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Papírért muskátlit

2009.06.11. 19:06 mmebukk

Szelektív hulladékért muskátlit ad a Városgondozás. Jövő héten kedden és szerdán a szétválogatott papírért, üvegért, PET-palackokért álló és futómuskátlit ad cserébe a cég.
Tavaly előtt 2000 tő muskátlival kezdte a Városgondozás az akciót, de kiderült: sokan szeretnének élni élnek ezzel a lehetőséggel. Idén már 3500 tő muskátlit ad a Városgondozás a szelektíven gyűjtött hulladékért cserébe.
Öt kiló papír, 10 kiló üveg vagy három kiló PET-palack, aludoboz, italoskarton ér egy-egy tő muskátlit. Az utóbbi három vegyesen is vihető a Városgondozás telephelyére, a Homok utcába. Az akció 16-án kezdődik, kétnaposra hirdették meg, de addig tart, míg a 3500 tő virág el nem fogy.
Forrás: Tv Eger, Keszthelyi Valéria

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr531179498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása