egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Mától lehet pályázni az energiatakarékos korszerűsítésekre

2009.08.01. 18:53 torosziget

Nyílászárók cseréjéhez vagy hőszigeteléséhez, fűtés vagy melegvíz-ellátás korszerűsítéshez, lakások hőszigeteléséhez, valamint a megújuló energiafelhasználás támogatásához nyújtható be pályázat mától.

Augusztus 1-jétől nyújthatók be pályázatok az idei Nemzeti Energiatakarékossági Program forrásaira. A program nyílászárók cseréjéhez vagy hőszigeteléséhez, fűtés vagy melegvíz-ellátás korszerűsítéshez, lakások hőszigeteléséhez, valamint a megújuló energiafelhasználáshoz kínál 1,5 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást a lakosságnak. Emellett további 15,1 milliárd forint kedvezményes kamatozású hitelre is lehet pályázni.

A részletekről a pályázók a minisztérium és az Energia Központ Nonprofit Kft. honlapjáról tájékozódhatnak, a hitelprogram részletes feltételei és a finanszírozó hitelintézetek elérhetősége a Magyar Fejlesztési Bank Zrt. honlapjáról tölthető le.

Forrás: heol.hu 2009. augusztus 1.

Szólj hozzá!

Címkék: pályázat energiahatékonyság

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr281283634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása