egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Végre lesznek kerékpárutak Egerben

2009.09.14. 09:42 torosziget

Az Észak-Magyarországi Regionális Fejlesztési Tanács szeptember 11-i ülésén regionális jelentőségük szempontjából értékelte a „Kerékpárforgalmi hálózat fejlesztése” című pályázati kiírásra benyújtásra került projektjavaslatokat. A Tanács a maximálisan adható 5 ponttal támogatta Eger pályázatát, melynek célja a város kerékpárút-hálózatának fejlesztése a Kossuth Lajos és Sas utca közötti szakaszon.

A projekt keretében 622 m kerékpárút kialakítását történik, mely fejlesztés jól illeszkedik a már meglévő kerékpárutakhoz. A pályázat tervezett összköltsége 39 millió Ft, melyből az igényelt támogatás összege 33 millió Ft.

Forrás:
egriszin.hu 2009. szeptember 14., Magyar Gina

Szólj hozzá!

Címkék: eger kerékpár

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr371380562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása