egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Kerékpárkölcsönző rendszer Lőrinciben

2009.12.03. 21:19 torosziget

A Heves megyei Hírlapban olvastuk az alábbi jó kis hírt. Sok ilyet a megyében!!!

Egy százasért bárki viheti a bringákat

Beindult a bicikliprojekt Lőrinciben: a városszerte tárolókban elhelyezett kétkerekűeket óránként száz forintért bárki igénybe veheti.

Mint arról korábban már hírt adtunk, Lőrinciben megállapodott a város vezetése egy kerékpárgyártó céggel. Utóbbi harminc biciklit adott át félévnyi próbaidőre a településnek; a bringák a városrészenként elhelyezett tárolókba kerültek, s bárki igénybe veheti ezeket óránként száz forintért.

Ha a használónak a helység másik végén van dolga, megteheti, hogy ott adja le a járgányt, s nem ott, ahol kibérelte. Ha az ötlet beválik, meghosszabbítják a szerződést. Az átadáson jelen volt Sós Tamás, a megyei közgyűlés elnöke, Érsek Zsolt országgyűlési képviselő és Víg Zoltán polgármester is. Valamennyien ki is próbáltak egy-egy kétkerekűt.

Forrás:
heol.hu  2009. december 3., T. O.

Szólj hozzá!

Címkék: közlekedés kerékpár

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr651572306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása