egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Erős szennyezést tapasztaltak az Eger-patakban

2011.07.18. 19:11 egrizold

Összetorlódott, habos tajték úszott a víz felszínén az egri Felsővárosban az Eger-patakban. A szakemberek helyszíni szemlét tartottak.

– A gondot valószínűleg az okozta, hogy hordómosásból származó folyadék kerülhetett a csapadék-elvezető csatornába – mondta Bodolai Márk, az egri szakaszmérnökség vezetője.
– Azért tilos bármit beleengedni az utcai víznyelőkbe, mert azok az esővíz elvezetését szolgálják, onnan minden a patakba ömlik. Néhány szalaparti pince padlólefolyója erre a hálózatra lehet rácsatlakoztatva.

Forrás: heol.hu 2011. július 18.

Szólj hozzá!

Címkék: eger környezetvédelem

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr973077814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása