egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

20 kilométerni bringás túraútvonal készülhet el Mikófalván

2011.07.20. 06:00 mmebukk

A Bringaút Közhasznú Egyesület közel egy éve áttette központi irodáját Mikófalvára, sikeresen pályázott a Nemzeti Civil Alaphoz egy, a Mikófalva település környéki nevezetességeket feltáró, jellemzően hegyikerékpáros túraútvonalra. Az útvonal érinti majd a település környékének legszebb kilátópontjait, és kultúrtörténeti emlékeit is. A programhoz két közösségi esemény is kapcsolódik, az egyiken az önkéntesek képzése, a másodikon a tényleges munkavégzés fog megvalósulni. Az Egyesület vezetősége a munkában és előkészítésben résztvevő önkénteseket természetesen finom ételekkel és italokkal kényezteti majd, és a munka végeztével  ajándékok kiosztására is sor fog kerülni. A program szeződéskötési stádiumban van, az időpontok a szerződés megkötése után kerülnek kihirdetésre. A tervezett átadás augusztus 7-e, ugyanis ezen a napon érkezik Mikófalvára a Peace By Bike kerékpáros túra csapata is, akik Lance Armstrong Livestrong alapítványát képviselik. A 7-i éjszakát településünkön töltik a túrázók, Egyesületünk közbenjárása nyomán. A dombokon vezetendő egyik mintegy  9 kilométeres körtúra előzetes bejárásán készült fotókból, néhányat bemutatunk kedvcsinálónak.

Forrás: www.bringaut.hu

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpár bringaút egyesület

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr823080756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása