egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Jelentősen javult Eger levegőminősége

2011.11.20. 21:01 mmebukk

Javult Eger város levegőminősége: tájékoztatási küszöbérték alatt a szállópor koncentráció. Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala tájékoztatja a lakosságot, hogy az Észak-magyarországi Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség jelentése szerint a szállópor koncentrációja a csütörtöki és a pénteki napon jelentősen csökkent, így megszűnt a tájékoztatási kötelezettség.

Városunk levegőminőség romlásának elkerülése érdekében kérem a lakosságot, hogy a bel- és a külterületi ingatlanokon lehetőség szerint a továbbiakban se égessenek avart és kerti hulladékot.

Eger a mi városunk és felelősek vagyunk környezetünk, levegőnk tisztaságáért! Köszönöm a levegőminőség javítása érdekében vállalt lemondásukat, együttműködésüket!

Habis László, polgármester

A mérési adatok folyamatosan követhetők a www.kvvm.hu/olm/ honlapon.
 

Szólj hozzá!

Címkék: eger környezetvédelem

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr893399081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása