egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Kertbarát Kör Egyesület, Eger programja a Föld Napján

2012.04.13. 14:19 mmebukk

Háztartásokban keletkező feldolgozható szerves hulladék hasznosítása-KOMPOSZTÁLÁSI BEMUTATÓ,szellemi TOTÓ-val, saját termelésű zöldség-gyümölcs kiállítás.

Bemutatjuk a komposztkészítéshez alkalmazható gépeket, berendezéseket, alkalmanként működés közben is. Megismerhetik az érdeklődők a feldolgozható anyagokat, és azokat melyeket nem szabad beletenni a komposztládába.Látható lesz jó minőségű komposzt.Demonstrációs táblán megismerkedhetnek a látogatók a komposztkészítés fortélyaival.

Az iskolások szellemi totó keretében ellenőrizhetik új ismereteik helyességét.A sikeres totózók ajándékban részesülnek.

A kertbarátkör tagjai saját kertjükben termett friss mezőgazdasági termékekkel és feldolgozott gyümölcsfélékkel (szörp,lekvár,befőtt, savanyúság,stb.) mutatkoznak be kiállítás keretében.
Friss zöldségeinket meg is lehet kóstolni (retek,zöldhagyma).

Szólj hozzá!

Címkék: eger föld napja 2012 kertbarát kör egyesület eger

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr1004408957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása