egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Heves Megyei Önkéntes Centrum programja a Föld Napján

2011.04.04. 15:23 mmebukk

Heves Megyei Önkéntes Centrum programja a Föld Napján
(2011. április 20.)

 


  • A Heves Megyei Önkéntes Centrum munkájának bemutatása

A Heves megyei Önkéntes centrum szeretné bemutatni eddigi munkáját és szívesen veszi további önkéntesek jelentkezését a nap folyamán. Helyben elvégezzük az önkéntesek regisztrációját és segítünk a választásban azoknak, akik szeretnének a közért tenni, de még nem tudják milyen területen.

  • Sátrunkban egész nap lehet kitűzőt készíteni a Föld Napjához kapcsolódó kedves figurákkal, virágokkal és az Önkéntes Centrumhoz kapcsolódó grafikával

 
A Heves Megyei Önkéntes Centrum bemutatása:

A Heves Megyei Önkéntes Centrum, a Magyar Vöröskereszt Heves Megyei Szervezetének egy sikeres uniós támogatottságú pályázatának eredményeként jött létre, 2010 tavaszán, a megyeszékhelyen, a Klapka u. 9 sz. alatt.
Az anyagi és emberi erőforrásokkal ellátott iroda számos szolgáltatása közül a legfontosabb az önkéntesség iránt érdeklődő személyek tájékoztatása, az önkénteseket fogadó helyek felkutatása, s e két szegmens közötti folyamatos, hatékony kapcsolatépítés, azaz az önkéntesek közvetítése. Az önkéntesség minél szélesebb körű elterjesztése és népszerűsítése céljából a tájékoztató rendezvényeken túl az ÖC részben csatlakozni kíván más szervezetek által elindított kezdeményezésekhez, - pl. a Páloskolostor -rom takarítás - ill. maga is kíván szervezni több az önkéntesek közhasznú tevékenységét középpontban állító társadalmi eseményeket. – pl. Eger -patak takarítása.
A 2011. az Önkéntesség Európai Éve, s ebből az alkalomból szervezendő programok koordinálásában, lebonyolításában az ÖC minden hozzá forduló partnernek együttműködést kínál, s a lehetőség szerint segítséget nyújt.
Az érdeklődő szervezetek és személyek részletes és aktuális információkat szerezhetnek a www.onkentes-heves.hu honlapról, kapcsolatba léphetnek az ÖC képviselőivel a 30/2186-961 és telefonon és a hevesmegye@voroskereszt.hu e-mail címen
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr812798967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása