egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Biztonságos, fedett bringaparkoló épült az Okmányiroda előtt Egerben

2009.12.19. 01:03 egrizold

Egy jó hír azoknak az egri bringásoknak, akik az Okmányirodába mennek, vagy szembe a kisboltba. Oláh Gyuri személyes hangvételű írását idézzük a bringaut.hu oldalról:

Az elmúlt hónapokban sok kellemetlenséget okozott a Szvorényi út lakóinak a felújítás. A munkálatok lassan a végükhöz érnek, az utca csodálatosan megújult, a díszburkolatok, a támfalak, a zárt csapadék elvezetés, az eltüntetett légvezetékek, és az új közvilágítás méltó rávezetése a belvárosnak. Ennek a munkának a részeként, az igen nagy forgalmú okmányiroda elől, eltünt a használhatatlan kukac alakú bringatároló, és helyébe egy 10 beállásos, U-lakat kompatibilis, FEDETT bringaparkoló nőtt ki a földből. Köszönjük minden bringás nevében, és reméljük, kevesebb autó, és még több bringa áll majd a házunk előtt (a képet az ablakunkból csináltam), és persze az Okmányiroda előtt.

Oláh György, Bringaút Egyesület

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpár

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr201629640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása