egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Megalakult az Egri Zöld Kör

2010.03.10. 21:07 torosziget

2010 elején alakult meg az Egri Zöld Kör. Terveink szerint itt az egri zöld blogon mindig közzétesszük a rendezvényeket, megmozdulásokat, amit szerveznek.

Most álljon itt az Egri Zöld Kör rövid bemutatkozása:

Az Egri Zöld Kör megalakulásának célja, az egri környezet- és természetvédelmi és kulturális civil szervezetek, valamint a városban élő környezet-, természet- és kulturális örökség védelemmel foglalkozó (szak)emberek összefogása a Városért.

Az összefogás keretében Gondolatok Egerért címmel előadássorozatot indítunk útjára 2010. március 10-én, valamint az előadások témáihoz kapcsolódóan lakossági tájékoztatást végzünk az egri „tömegrendezvényeken”.

Programjaink fő célja a figyelemfelhívás a környezettudatos életmód, a környezetvédelem és a hagyományőrzés fontosságára, továbbá a helyi lakosság bevonása Városunk védelmébe, kulturális körforgásába, a helyi problémák megoldásába. Az előadások célja továbbá az ismeretterjesztés és az eszmecsere a témák szakembereivel. Előadásaink minden egri, valamint Eger környéki lakosnak és a tanulmányaikat itt végző diákoknak szólnak, hiszen Eger életében mind fontos szerepet töltenek be.


Az Egri Zöld Kör első rendezvénye:
Előadás az egri kerékpáros infrastruktúra jelenéről és jövőjéről >
Előadó: Oláh György, Bringaút Egyesület, elnök
2010. március 10., szerda, 18:00, Eger, Művészetek Háza

Szólj hozzá!

Címkék: egri zöld kör

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr861826753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása