egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Egriek és Heves megyeiek a környezetvédelmi kitüntetettek között

2010.03.13. 15:34 torosziget

Az egriszin.hu cikke:
 
Szabó Imre környezetvédelmi és vízügyi miniszter (képünkön) a március 15-i állami ünnep alkalmából péntek délelőtt köztársasági elnöki kitüntetéseket és miniszteri elismerő okleveleket adott át Budapesten.

Szabó Imre miniszter javaslatára a köztársasági elnök a Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkereszt kitüntetést adományozta Enyedi Miklósnénak, az Észak-magyarországi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság Egri Szakaszmérnökség szakaszmérnökség-vezetőjének, a vízkárelhárítás és a vízgazdálkodás területén, a környezeti és ökológiai értékek fokozott figyelembe vételével végzett közel négy évtizedes kiemelkedő munkájáért. Ugyanilyen díjat kapott Dr. Nagy Károly, a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság igazgatóhelyettese, a Nemzeti Park jogszerű működése és a természetvédelmi jogszabályok előkészítése érdekében végzett munkájáért.

Emellett Szabó Imre Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott Ballók Lajosnénak, a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság pénzügyi, számviteli előadójának, pénzügyi, gazdasági területen hosszú időn át végzett tevékenysége elismeréseként, és Mahalek Józsefnek, az Észak-magyarországi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság gátőrének, a Bertagorci csatorna őrjáráson, valamint a Vajdácskai gátőrjáráson közel négy év fél évtizeden át végzett munkája elismeréseként. Ugyanilyen elismerő oklevél jutott Muránszkyné Majoróczki Máriának is, az Észak-magyarországi Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség mérőközpont vezetőjének, a hatósági intézkedéseket megalapozó mérési, elemzési munkája elismeréseként.

Forrás: egriszin.hu  2010. március 13. Szakra Attila

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: minisztérium bükki nemzeti park igazgatóság

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr941836848

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: webdesign antwerp 2018.02.10. 10:38:38

Bicikli bolt - A kerékpár defektről - Bicikli bolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása