egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Pro Natura díj a tanszékvezetőnek

2010.04.27. 10:17 egrizold

Pro Natura díjat kapott Dr. Kárász Imre, az Eszterházy Károly Főiskola Környezettudományi Tanszék tanszékvezető egyetemi tanára, a természet- és környezetvédelem területén végzett eredményes oktatói, kutatói és publikációs tevékenysége elismeréseként.

A Pro Natura díj a hazai természetvédelem területén adományozható legnagyobb szakmai kitüntetés, melyet a kiemelkedő tevékenységet folytató személyek, szervezetek kaphatnak. Évente 5 díj adható, az adományozására a Föld napján, április 22-én kerül sor.
A Föld Napja alkalmából Szabó Imre környezetvédelmi és vízügyi miniszter adta át a díjat Dr. Kárász Imrének, a tudatformálás érdekében hosszú időn át végzett oktatói munkája, kutatási és publikációs tevékenysége elismeréseként.

A díjátadó ünnepséget idén Őriszentpéteren, az Őrségi Nemzeti Park Igazgatóság székhelyén rendezték meg, s a jeles nap alkalmából a Magyar Nemzeti Bank, Őrségi Nemzeti Park emlékérmet bocsátott ki.

Forrás: egriszin.hu 2010. április 27. Holló Miklós

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány ekf természetvédelem föld napja zöld jeles napok

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr831954919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása