egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Magyar Nemzeti Parkok Hete - 2010. június 14 - 20.

2010.06.14. 10:20 mmebukk

2010. június 14 - 20-a között valamennyi magyarországi nemzeti park szélesre tárja kapuit az érdeklődők előtt.
Az idén immáron negyedik alkalommal megrendezett Magyar Nemzeti Parkok Hete programsorozat keretében egymást érik majd az érdekesebbnél érdekesebb programok Magyarország nemzeti parkjaiban. Lesznek vezetett túrák szárazföldön, vízen és barlangokban, gyalogosan és kerékpáron, természetvédelmi előadások, bemutatók, a gyerekek számára pedig játékos vetélkedők, tanösvénytúrák, kézműves foglalkozások, játszóházak.
A családok számára is remek alkalom ez a hét a közös időtöltésre, hiszen az eseménysorozat a nyári szünidő elejére esik.
Az Bükki Nemzeti Park Igazgatóság az alábbi programokat ajánlja a Magyar Nemzeti Parkok Hetében

Szólj hozzá!

Címkék: program túra bükki nemzeti park igazgatóság magyar nemzeti parkok hete

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr342080171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása