egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Ajándékozzon megtakarítást karácsonyra!

2010.12.18. 10:55 egrizold

A karácsony a legtöbb embernek sajnos jobbára csak kiadást jelent: az apróbb ajándékok, az üdvözlőlapok, a karácsonyi menü, vagy a fenyő és a szaloncukor - mind-mind költség. Pedig az együtt töltött percek, a közös programok, vagy a kézzel készített meglepetések talán még értékesebbek, mint a boltban vett csecsebecsék. Mi lenne, ha idén karácsonykor a megtakarítások is előtérbe kerülnének – mi lenne, ha negawattokkal (a fel nem használt energia mértékegysége) ajándékoznánk meg családunkat, vagy saját magunkat?

Az ENERGIAKLUB összegyűjtött néhány tippet, amelyek segítségével szerettei jövőre takarékosabban és hatékonyabban bánhatnak majd az energiával, sőt elkezdhetik hasznosítani a megújuló energiaforrásokat is!

Tovább az ötletekhez >  

Szólj hozzá!

Címkék: energiahatékonyság

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr382521479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása