egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

KEOP projekt zárókonferencia Felsőtárkányban

2011.07.21. 06:00 mmebukk

2011. július 19-én (kedden) lezajlott a KEOP-3.1.2/2F/09-2010-0008 számú pályázat zárókonferenciája Felsőtárkányban.
A megjelenteket Duska József, a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság igazgatója köszöntötte, majd Dudás György, igazgatóhelyettes a BNPI természetvédelmi célú fejlesztéseit mutatta be vetített képes előadás keretében. Tóth Péter, a GA Magyarország képviseletében „Középfeszültségű vezetékszakaszok madárvédelmi szempontból történő szigetelése a Bükkalja déli előterében” címmel tartott előadást. A délelőtti prezentációk sorában a BNPI által megvalósított és tervezett kétéltűátjárók műszaki megoldásairól, és létesítéséről szereztek információkat a megjelentek. A délutáni plenáris előadásokban az átjárók tervezéséről, műszaki megoldásairól hazai és külföldi példák alapján értesülhetett a hallgatóság.

Forrás: BNPI  Fotók >

Szólj hozzá!

Címkék: természetvédelem bükki nemzeti park igazgatóság

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr663084828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása