egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Mikófalvára érkezik az Europe – Peace Tour 2011 – kerékpáros túracsapata

2011.08.01. 19:23 mmebukk

2011. augusztus 7-én érkezik a heves megyei Mikófalvára az Europe – Peace Tour 2011 – kerékpáros túra csapata. A szervezők a sporteseménnyel a Lance Armstrong hétszeres Tour De France győztes kerékpáros nevéhez fűződő LIVESTRONG Alapítvány számára gyűjtenek adományokat, továbbá az alapítvány üzenetét és hírét kívánják terjeszteni. A túra útvonala egy hatalmas békejelet rajzol Európa térképére, tizenegy országot érint körülbelül 8000 kilométeren keresztül, hegyen-völgyön át, mintegy 64.000 méter szintemelkedést legyőzve.
Ennek a maga nemében egyedülálló kerékpártúrának lesz augusztus 7-én az egyik állomása Mikófalván, ahol a helyi lakosok és a Bringaút Közhasznú Egyesület képviselői szeretettel várják a kerékpárosokat, és mindenkit, aki szeretne találkozni és beszélgetni a túra résztvevőivel. Vállalkozó szellemű kerékpárosok akár csatlakozhatnak is a csapathoz, hosszabb-rövidebb időre!
A kerékpárosok érkezésének pontos idejéről és a részletes napi programról Mikófalva facebook oldalán, valamint a Bringaút Egyesület honlapján (www.bringaut.hu) lehet majd információt szerezni.

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpár kerékpártúra bringaút egyesület

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr53117955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása