egri zöld blog

Természet- és környezetvédelmi hírek Egerben és környékén, programajánlók, ötletek. Ha van híred, írásod vagy beszállnál a szerkesztésbe, akkor írj: egrizold(kukac)gmail(pont)com

Utolsó kommentek

Indafotó képek

Egri napok városblog

Nincs megjeleníthető elem

Önnek mi a véleménye a Felsővárosban tervezett biomassza fűtőműről?

2010.11.09. 00:31 mmebukk

Sokan hallhattak róla, hogy a Felsővárosban biomassza fűtőmű építését tervezi városunk. A kivitelezést 2011 tavaszán szeretnék megvalósítani. A fűtőmű faaprítékkal működne, melyet az Egererdő Zrt. biztosítana. A fűtőmű éves faapríték igénye 24000 tonna. Az apríték kamionokon érkezik a helyszínre, télen napi 10 kamion szállítaná a fűtőanyagot.

A város várja a lakosság véleményét a felsővárosi biomassza fűtőmű létesítésének kapcsán. Véleményüket elmondhatják a lakossági fórumon (2010. nov. 10., szerda, 16.00) vagy írásban eljuttathatják a Főépítészi Csoporthoz postai úton (Eger, Dobó tér 2.), vagy személyesen ugyanitt leadhatják.
A biomassza fűtőmű építése miatt szükséges a városrész Szabályozási Tervének módosítása. Ennek részletes dokumentumai itt olvashatók:

Szöveges állományok:

Tervezők adatai, tartalomjegyzék
Környezetvédelmi dokumentáció
Alátámasztó munkarészek
Közlekedés
Rendelet tervezet
Vélemények bekérése

Térképek:


Tervezési terület
Vizsgálati tervlap
Beépítési terv
Szabályozási terv módositási térkép

Közlekedés
Térképi jelmagyarázat

Szólj hozzá!

Címkék: eger biomassza bioenergetika felsőváros

A bejegyzés trackback címe:

https://egrizold.blog.hu/api/trackback/id/tr832435121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása